Balkong

Mange ønsker seg en ny balkong, eller å pusse opp den gamle. En balkong kan i mange tilfeller øke boligens verdi betraktelig. Fra 1. Juli 2015 ble det lov å sette opp en balkong uten å spørre naboen, eller å sende inn en byggesøknad.

Øker verdien

Noen tror det er svært dyrt å sette opp en balkong. Trolig vil prisøkningen på akkurat din leilighet raskt overgå utgiften du hadde med å bygge balkongen. Er det et større sameie, eller et borettslag som deler på utgiftene, blir også stykkprisen per balkong svært overkommelig. Samme prisstigning kan man oppleve hvis man tar et ansiktsløft på eksisterende balkonger.

Alle typer tømrertjenester

Vi utfører også andre tjenester: Er balkongen montert, men etterarbeidet mangler? Vi setter opp rekkverk, gjør den vanntett og monterer balkongdekke.

Totland Blikk utfører i tillegg en rekke typer tømrerarbeid. Vi utfører lekting, arbeid med balkonger, montering av takvinduer, etterisolering av tak og rehabilitering. Mye av tømrerarbeidet vi tilbyr, hører naturlig inn under arbeidsområdene en blikkenslager håndterer.

Ta kontakt for befaring og pristilbud.

Totland Blikk AS utfører de fleste tjenester innen blikkenslager- og taktekkerfaget. Vi utfører arbeid med fasade, taktekking, taksikring, takrenner, snøfangere, beslag, pipebeslag, takhetter, feiebrett, lekting, balkonger, rehabilitering og tømrerarbeid. Totland Blikk er din partner i jobben. Vi utfører alle oppdrag til riktig tid og til riktig pris.