Beslag

Totland Blikk AS tilvirker alle typer beslag på bestilling. Vi kommer gjerne på befaring, tar mål og kommer med forslag til løsninger. Vi tar på oss både store og små oppdrag.

Leder bort fukt
Det er alltid viktig å ha nok metallbeslag montert på et bygg for å lede vann og fukt bort slik at det ikke trenger inn i konstruksjonen. Det finnes mange typer beslag. De brukes til vinduer og dører, på bjelker og veggoverflater, for å nevne noen av bruksområdene.

En del av bygget
De senere årene har arkitekter sett på beslag som en del av byggets design og brukt metaller aktivt for å forme bygget utseende. Beslag må ofte tilpasses til byggets utforming. Totland Blikk har den erfaringen og kompetansen du trenger for å få dine beslag tilvirket på en fagmessig god måte.

Vi forsøker hele tiden å levere til riktig tid og pris.  Har vi ledig kapasitet når du ringer oss, begynner vi med jobben samme dag.  Det betyr at vi av og til kan hjelpe deg med et ferdig produkt samme dag som bestilling kommer på telefon eller e-post. Uansett størrelse på prosjektet, vil du få et prisoverslag og hvor lang tid det går med til tilvirking og montering av beslagene.

Totland Blikk AS utfører de fleste tjenester innen blikkenslager- og taktekkerfaget. Vi utfører arbeid med fasade, taktekking, taksikring, takrenner, snøfangere, beslag, pipebeslag, takhetter,  feiebrett, lekting, balkonger, rehabilitering og tømrerarbeid. Totland Blikk er din partner i jobben. Vi utfører alle oppdrag til riktig tid og til riktig pris.