BLY TIL PIPE

Vi tilvirker bly til pipe. Uten et skikkelig beslag rundt pipen kan oppstå lekkasjer gjennom taket på nye og eldre hus. Ofte skyldes vanninntrenging dårlige og slitte beslag.

Gode beslag rundt pipen er spesielt viktig på det våte Vestlandet. Det finnes mange teknikker for å gjøre pipen tett og varig.

Et godt egnet materiale

Vi utfører alle typer sikring av pipe. Bly er et godt egnet tettemateriale som er lett å forme. På gamle hus som trenger vedlikehold, legger vi en ny blykrage rundt pipen, og gjør annet arbeid for sikre pipen mot vind og regn.

Bruk fagfolk

Husk at pipen er en kritisk del av huset hvor det kan oppstå brann. Vi anbefaler at fagfolk utfører rehabilitering og sikring av pipe mot fuktinntrenging. Vi anbefaler at eldre piper slemmes for å tette overflaten.

Vår styrke er vår lange erfaring og kompetanse som blikkenslagere. Dette gir oss fornøyde kunder og oppdragsgivere. Vi holder oss til enhver tid oppdatert på tekniske nyvinninger og endringer i faget.

Totland Blikk AS utfører de fleste tjenester innen blikkenslager- og taktekkerfaget. Vi utfører arbeid med fasade, taktekking, taksikring, takrenner, snøfangere, beslag, pipebeslag, takhetter,  feiebrett, lekting, balkonger, rehabilitering og tømrerarbeid. Totland Blikk er din partner i  jobben. Vi utfører alle oppdrag  til riktig tid og til riktig pris.