KOBBERTEKKING

Kobbertekking på tak er ofte forbundet med store og kostbare praktbygg. Men det er en myte at kobbertekking er så kostbart at det kun brukes av de få. Kanskje ditt tak hadde blitt noe helt spesielt med et kobbertak? Kobberbåndene passer til alle typer tak, og er lett å legge og forme etter takdesignet.

Fordeler med kobber og båndtekking

Noen velger også kobber på grunn av de kjemiske egenskapene i metallet. Kobbertak tar rett og slett knekken på mose før det blir en plage.

Det kreves gode vekstvilkår hvis mose skal sette seg på et tak. Porøs takstein kan gi grobunn for mose da det lett blir liggende jord og planterester i porene til taksteinen. Dermed får mosen bokstavelig talt tak. Men heldigvis, mose liker ikke kobbertak. Når regnet faller lades taket med positive kobber-ioner, og mosen forsvinner. Er du plaget av mye mosevekst, er kanskje kobbertak en god løsning for deg.

En av fordelene med båndtekking e chiefessays.net r at materialet kan tilpasses alle typer tak, uansett størrelse eller form. Er du ute etter å skille deg ut i mengden, er dette et godt alternativ til mer tradisjonelle teknikker og materialer, som for eksempel takstein.

Vi kommer gjerne på befaring til ditt tak.

Totland Blikk AS utfører de fleste tjenester innen blikkenslager- og taktekkerfaget. Vi utfører arbeid med fasade, taktekking, taksikring, takrenner, snøfangere, beslag, pipebeslag, takhetter,  feiebrett, lekting, balkonger, rehabilitering og tømrerarbeid. Totland Blikk er din partner i  jobben. Vi utfører alle oppdrag til riktig tid og til riktig pris.