LEKKASJE

lekkasjeDen store skrekken for mange huseiere er å oppdage en lekkasje fra taket. Noen forsøker å lokalisere og tette lekkasjen selv. Enten fordi man tror man kan klare det selv, eller at man rett og slett får panikk. Det siste er det ingen grunn til. Ringer du Totland Blikk, er det hjelp å få.

Førstehjelp for ditt tak

Vær klar over at en gjør-det-selv jobb fort kan gjøre skaden verre ved at man ender opp med å lede vannet utover et større område.

Da er det bedre å trekke pusten og ringe Totland Blikk. Vi utfører forsvarlig førstehjelp for ditt tak og stopper lekkasjen. Deretter kan vi i ro og mak vurdere omfanget, og hva som må gjøres for å reparerer skaden.

Vi utbedrer skaden

Vi begynner ikke med utbedring før vi har en ramme for kostnad, og du er gitt et noenlunde korrekt prisoverslag. Ikke nøl med å ringe skulle du oppdage en lekkasje.

Totland Blikk AS utfører de fleste tjenester innen blikkenslager- og taktekkerfaget. Vi utfører arbeid med fasade, taktekking, taksikring, takrenner, snøfangere, beslag, pipebeslag, takhetter,  feiebrett, lekting, balkonger, rehabilitering og tømrerarbeid. Totland Blikk er din partner i jobben. Vi utfører alle oppdrag til riktig tid og til riktig pris.