MONTERING AV BESLAG

Totland Blikk tilvirker og utfører montering av beslag på bestilling. Ved ledig kapasitet hjelper vi deg samme dag som bestillingen kommer på telefon eller e-post. Spør oss om hvor lang tid det vil ta.

Ring oss

Uansett størrelse på prosjektet, vil du få et prisoverslag og hvor lang tid det går med til tilvirking og montering av beslagene.

Vi monterer også dine beslag på en fagmessig måte. Det er lurt å bruke fagfolk til jobben da det ofte må gjøres finjusteringer når beslagene skal monteres.

En del av fasaden

De senere årene har arkitekter sett på beslag som en del av byggets design og brukt metaller aktivt for å forme bygget utseende. Beslag må ofte tilpasses til byggets utforming. Totland Blikk har den erfaringen og kompetansen du trenger for å få dine beslag tilvirket på en fagmessig god måte.

Vi kommer gjerne på befaring, tar mål og kommer med forslag til løsninger. Totland Blikk utfører både store og små prosjekter.

Totland Blikk AS utfører de fleste tjenester innen blikkenslager- og taktekkerfaget. Vi utfører arbeid med fasade, taktekking, taksikring, takrenner, snøfangere, beslag, pipebeslag, takhetter,  feiebrett, lekting, balkonger, rehabilitering og tømrerarbeid. Totland Blikk er din partner i jobben. Vi utfører alle oppdrag til riktig tid og til riktig pris.