REHABILITERING av tak

Totland Blikk utfører rehabilitering av tak. Vi skifter også ut gamle beslag med nye og monterer takrenner og nedløp. Vi gjør også din balkong ny og fin. Ønsker du å sette inn et nytt takvindu i samme slengen, tar vi også den jobben.

Vi fikser gamle og nye tak

På Vestlandet tærer vind, kulde, snø og regn på alle tak og overflater. På grunn av ytre påkjenninger og tidens tann, kan det oppstå lekkasjer. En god investering er å bytte ut det gamle taket med et nytt før lekkasjer oppstår. Når man bytter ut gamle takstein med nye, kan det også være lurt å legge ny takpapp og lektere for å sikre et tak med lang holdbarhet.

Ring oss for befaring

Lurer du på om vi kan utføre akkurat ditt oppdrag? Vi kommer gjerne på befaring på byggeplassen og til mindre private prosjekter. Sammen finner vi den beste og mest kostnadsvennlige løsningene for akkurat ditt tak. Ta kontakt for en hyggelig prat.

Rehabilitering av tak

Totland Blikk AS utfører de fleste tjenester innen blikkenslager- og taktekkerfaget. Vi utfører arbeid med fasade, taktekking, taksikring, takrenner, snøfangere, beslag, pipebeslag, takhetter,  feiebrett, lekting, balkonger, rehabilitering og tømrerarbeid. Totland Blikk er din partner i jobben. Vi utfører alle oppdrag til riktig tid og til riktig pris.