Taktekking med asfaltbelegg

paper writing serviceTaktekking med asfaltbelegg  er godt egnet til flate tak på Vestlandet. Før i tiden var flate tak å be om problemer på steder med mye nedbør. Heldigvis er produktene vi bruker i dag blitt gode og slitesterke.

Lang holdbarhet

Takpapp er enkel å håndtere. Pappen rulles ut og limes sammen. Takpappen har lang holdbarhet hvis den blir lagt på riktig måte. Ta kontakt for befaring og prisvurdering på ditt tak. Våre fagfolk vet hvor mye arbeid som må legges ned for å få ditt tak tett og holdbart mot lekkasjer.

Mange gode løsninger

Det finnes flere måter og metoder for å tekke et tak på for et godt og varig resultat. Totland Blikk har erfaringen og kompetansen som gir ditt tak en vanntett overflate.

Mange bruker, tradisjonen tro, taksten fremstilt av betong eller tegl. Men også imiterte plater og takpanner av stål og aluminium er vanlig å bruke i dag. I tillegg kan man benytte profilerte plater og bånd av stål, sink, kobber og aluminium for å tekke et tak.

På flate tak brukes som regel folie, takpapp og andre egnede materialer.

Totland Blikk AS utfører de fleste tjenester innen blikkenslager- og taktekkerfaget. Vi utfører arbeid med fasade, taktekking, taksikring, takrenner, snøfangere, beslag, pipebeslag, takhetter, feiebrett, lekting, balkonger, rehabilitering og tømrerarbeid. Totland Blikk er din partner i jobben. Vi utfører alle oppdrag til riktig tid og til riktig pris.