Taktekking med folie

Taktekking med folie  er godt alternativ til takpapp og andre materialer på flate tak. Folie til taktekking fremstilles som regel av PVC og sveises sammen ved hjelp av varmluft under montering.

Slitesterkt og anvendelig
Denne type folie er svært slitesterk, og det høye nivået av klor gjør at PVC er den mest brannresistente av volumplastene. Folie brukes også som membran i den delen av taket som ikke ligger eksponert til for vær og vind.

Det finnes flere måter og metoder for å tekke et tak på for et godt og varig resultat. Totland Blikk har erfaringen og kompetansen som gir ditt tak en vanntett overflate.

Vi utfører alle typer taktekking

Mange bruker, tradisjonen tro, taksten fremstilt av betong eller tegl. Men også imiterte plater og takpanner av stål og aluminium er vanlig å bruke i dag. I tillegg kan man benytte profilerte plater og bånd av stål, sink, kobber og aluminium for å tekke et tak.

På flate tak brukes som regel folie, takpapp og andre egnede materialer.

Totland Blikk AS utfører de fleste tjenester innen blikkenslager- og taktekkerfaget. Vi utfører arbeid med fasade, taktekking, taksikring, takrenner, snøfangere, beslag, pipebeslag, takhetter,  feiebrett, lekting, balkonger, rehabilitering og tømrerarbeid. Totland Blikk er din partner i jobben. Vi utfører alle oppdrag til riktig tid og til riktig pris.