TAKTEKKING MED TAKSTEIN

Taktekking med taksteinTaktekking med takstein går aldri  av moten. Totland Blikk  legger takstein og skifter ut gamle. Alle tak vil etter hvert
merke årtier med slitasje. Da kan det være greit å gå grundig til verks. Hvis det er nødvendig, demonterer vi hele taket og legger ny underlagspapp, feder, lekter og ny takstein.

Mange typer takstein

Det finnes mange typer takstein, både i form og i materiale som steinen er fremstilt av. Vi hjelper deg med å velge riktig type til ditt tak. Takstein av for eksempel tegl, har lang holdbarhet og er fint å se på.

Det finnes flere måter og metoder å tekke et tak på for et godt og varig resultat. Totland Blikk har erfaringen og kompetansen som gir ditt tak en vanntett overflate.

Vi legger alle typer tak

Mange bruker, tradisjonen tro, taksten fremstilt av betong eller tegl. Men også imiterte plater og takpanner av stål og aluminium er vanlig å bruke i dag. I tillegg kan man benytte profilerte plater og bånd av stål, sink, kobber og aluminium for å tekke et tak.

På flate tak brukes som regel folie, takpapp og andre egnede materialer.

Totland Blikk AS utfører de fleste tjenester innen blikkenslager- og taktekkerfaget. Vi utfører arbeid med fasade, taktekking, taksikring, takrenner, snøfangere, beslag, pipebeslag, takhetter,  feiebrett, lekting, balkonger, rehabilitering og tømrerarbeid. Totland Blikk er din partner i  jobben. Vi utfører alle oppdrag  til riktig tid og til riktig pris.