Tømrerarbeid

Totland Blikk utfører en rekke typer tømrerarbeid. Vi utfører lekting, arbeid med balkonger, montering av takvinduer, etterisolering av tak og rehabilitering. Mye av tømrerarbeidet vi tilbyr, hører naturlig innunder arbeidsområdene en blikkenslager håndterer.

Fagmessig utført

Har du for eksempel lyst på et nytt takvindu? Vi monterer vinduene på en sikker og fagmessig måte. Det en rekke forhold man må passe på for å oppfylle kravene til vindu montert i tak.

Man bør også tenke på at vindu i tak er kritisk i forhold til lekkasjer. Da er det spesielt viktig å vite hva man gjør, og benytte fagfolk til jobben.

Vi hjelper deg

Er balkongen montert, men etterarbeidet mangler? Vi setter opp rekkverk, gjør den vanntett og monterer dekket. Vi etterisolerer også tak, setter opp lekter og foretar rehabilitering av gamle tak. Ta kontakt for en hyggelig prat om ditt prosjekt. Vi vil gi deg et prisoverslag og en tidsplan for jobben vi utfører.

Totland Blikk AS utfører de fleste tjenester innen blikkenslager- og taktekkerfaget. Vi utfører arbeid med fasade, taktekking, taksikring, takrenner, snøfangere, beslag, pipebeslag, takhetter,  feiebrett, lekting, balkonger, rehabilitering og tømrerarbeid. Totland Blikk er din partner i jobben. Vi utfører alle oppdrag til riktig tid og til riktig pris.