VINDUSBESLAG

Totland Blikk produserer vindusbeslag til alle typer bygg. Vi tar på oss små og store oppdrag både på offentlige og private bygg. Alle beslagene produseres etter mål og kundens ønsker.

Tilpasses under montering

Vi tilpasser og justerer alltid beslagene etter produksjon når de skal monteres. Dette gjøres for å være sikre på at beslagene holder fukt og vann ute fra bygningskonstruksjonen, og at de naturlig glir inn som en del av bygget. Trenger du et enkelt beslag til hytten eller boligen din, ordner vi også det. Ta kontakt.

En del av fasaden

De senere årene har arkitekter sett på beslag som en del av byggets design og brukt metaller aktivt for å forme bygget utseende. Beslag må ofte tilpasses til byggets utforming. Totland Blikk har den erfaringen og kompetansen du trenger for å få dine beslag tilvirket på en fagmessig god måte.

Vi kommer gjerne på befaring, tar mål og kommer med forslag til løsninger. Totland Blikk utfører både store og små prosjekter.

Totland Blikk AS utfører de fleste tjenester innen blikkenslager- og taktekkerfaget. Vi utfører arbeid med fasade, taktekking, taksikring, takrenner, snøfangere, beslag, pipebeslag, takhetter,  feiebrett, lekting, balkonger, rehabilitering og tømrerarbeid. Totland Blikk er din partner i jobben. Vi utfører alle oppdrag til riktig tid og til riktig pris.